Fotofair 2021

Speel met natuurlijk licht tijdens de masterclass op Fotofair 2021

Aimée van Vuuren 332 0
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je tijdens deze masterclass hoe je met natuurlijk licht de mooiste portretfoto’s maakt die warmte uitstralen.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Masterclass spelen met natuurlijk licht

Onder leiding van Evianne Wiegers ga jij gedurende 150 minuten aan de slag met portretfoto’s maken met behulp van natuurlijk daglicht. Deze masterclass wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de masterclass of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken. 

Wat ga je leren?

Tijdens deze masterclass zal Evianne alles vertellen over haar werk als enthousiaste, professionele portretfotograaf. Aan de hand van voorbeelden zal ze laten zien wat jij ook kan bereiken met wat hulp van natuurlijk daglicht. Na de theoretische uitleg ga jij natuurlijk ook zelf aan de slag. Aan het einde van de masterclass heb je de mogelijkheid om vragen te stellen.

Over Evianne Wiegers

Voor Evianne Wiegers is het vastleggen van modellen op een natuurlijke manier het leukste wat er is, zowel in haar fotostudio als op locatie. Ondanks dat de foto’s uit verschillende shoots zijn voortgekomen, lijkt haar portfolio een mooi geheel te vormen. De foto’s zijn natuurlijk en warm, en door het hebben van een goede kijk op de perfecte compositie ook nog een verbluffend. Ze vertelt: ‘’ Het leukste aan mijn vak vind ik het werken met mensen. Ik werk met doorgewinterde modellen  die ik bijna geen aanwijzingen meer hoef te geven, maar ook met mensen die voor het eerst voor de camera staan. Juist dit zorgt ervoor dat iedere shoot anders is en dat vind ik het mooie van mijn vak. ‘’ Wil jij meer leren over Evianne en tegelijkertijd je portretfoto’s naar een hoger niveau tillen? Klik dan hier om je in te schrijven voor de masterclass.