zaterdag 3 april

Online Kijkersdag bij Kamera Express

Christel de Wolff 462 0
Het is lente en de natuur komt weer in bloei. Een mooie reden om eropuit te trekken met een camera, maar veel natuurliefhebbers gaan ook weer op stap met een verrekijker om bijvoorbeeld dieren te spotten. Speciaal voor hen is er de Kijkersdag van Kamera Express.

Helaas is het nog steeds niet mogelijk om een dag te organiseren waarbij allerlei natuurliefhebbers samenkomen. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om toch geinspireerd te worden, maar dan vanuit huis. Online dus. Kamera Express organiseert voor het eerst de Online Kijkersdag. 

'Normaal gesproken organiseren we een outdoor Kijkersdag waarbij klanten producten zoals verrekijkers uitvoerig kunnen testen en de ruimte krijgen om vragen te stellen. Door COVID-19 zakte de moed ons dit jaar even in de schoenen, maar we zochten uiteraard verder naar een andere manier om de klant van dienst te kunnen zijn. De online toepassing geeft klanten toch de mogelijkheid om op een leuke, interactieve manier meer te weten te komen over het kijker aanbod,' aldus Daniëlle Vial namens Kamera Express.

Online Kijkersdag van Kamera Express

Op zaterdag 3 april organiseert Kamera Express de Online Kijkersdag in samenwerking met Swarovski Optik, Zeiss en Leica. Deze gerenommeerde kijkermerken verzorgen alle drie een webinar waarin de basisprincipes van verrekijkers voorbijkomen, nieuwe producten de revue passeren en fervente gebruikers aan het woord komen. Uiteraard is er ook ruimte om jouw vragen te stellen aan de experts.

Schrijf je nu in voor één of meerdere webinars

Webinar Swarovski Optik

10:00-11:30

Tijdens deze webinar zal Swarovski Optik al hun nieuwigheden presenteren: NL Pure, 115 mm en de vernieuwde CL Pocket. Daarnaast is Mark Collier uitgenodigd, fervent vogelaar en expert in digiscoping. Hij gaat uitleggen hoe je nu de perfecte foto maakt door jouw verrekijker of telescoop. Van VPA met de smartphone tot TLS-APO met de camera.

Webinar ZEISS

12:00-13:30

Namens ZEISS Nederland zullen Robin Hartwijk en Timo Roeke een introductie geven in de wereld van de verrekijkers. Het aanbod in verrekijkers is enorm maar hoe maak je nu een keuze? Je koopt je nieuwe kijker tenslotte voor een lange periode. Welke kijker past het beste bij jouw wensen? Robin zal antwoord geven op de meest belangrijke vragen: Wat is het verschil tussen een grote en een kleine kijker, wat is een uittrede pupil, wat zijn coatings, welke vergroting is het beste, wat zijn Dakkant kijkers, en hoe zit het met al die verschillende prijzen?

Webinar Leica

14:00-15:30

Steeds meer mensen gaan naar buiten om al wandelend te genieten van de natuur. In eigen woonplaats, park, aangrenzend buitengebied als bos of weide. Doordat de toepassingen sterk verschillen, verschilt ook het type verrekijker dat het beste geschikt is. Verrekijkers zijn vanzelfsprekend niet alleen voor fanatieke vogelaars. Het gebruik van een goede verrekijker is een, bijna, onmisbaar hulpmiddel juist als je bijvoorbeeld gaat fotograferen. Bedenk dus alvast waarom en waarvoor je een verrekijker wilt gaan gebruiken. Leica helpt je in deze unieke online webinar graag verder op weg.

Schrijf je nu in voor één of meerdere webinars

Info: kamera-express.nl

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel