Fotofair 2021

Neem deel aan de masterclass macrofotografie voor gevorderden op Fotofair 2021

Aimée van Vuuren 404 0
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je tijdens deze masterclass je grenzen verleggen op het gebied van macrofotografie onder leiding van Betere Landschapsfoto.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Masterclass macrofotografie voor gevorderden

Onder leiding van Betere Landschapsfoto ga jij gedurende 150 minuten meer te weten komen over hoe je je macrofoto’s naar een hoger niveau tilt. Deze masterclass wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de masterclass of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Wat ga je leren?

Heb jij al ervaring met macrofotografie maar wil je je grenzen verleggen en meer creatieve macrofoto’s maken? Dan is dit de masterclass voor jou. Onder begeleiding van twee professionele fotografen ga je na een korte uitleg zelf aan de slag. Je bepaalt hoe je je beeld opbouwt en welke techniek daar het beste bij past. Voor deze masterclass heb een spiegelreflex- of systeemcamera met een macrolens nodig. Als je gewend bent om met een statief te werken kan je die uiteraard meenemen.

Over Betere Landschapsfoto

Betere Landschapsfoto bestaat uit een team van twee professionele, fulltime fotografen: Yvonne en Frank. Met 15 jaar ervaring in het organiseren en begeleiden van workshops, cursussen en reizen in de natuurfotografie kunnen zij tijdens de masterclass op Fotofair 2021 deze passie op een praktijkgerichte manier delen met anderen. Niet alleen zal Betere Landschapsfoto jou laten hoe je beter gaat fotograferen, maar ook hoe je het meeste uit een locatie haalt, wat de omstandigheden ook zijn. Wil je graag onder begeleiding meer te weten komen over macrofotografie? Dan ben je aan het juiste adres. Klik hier voor meer informatie over de masterclass.