Fotofair 2021

Neem deel aan de masterclass klassiek balletfotografie op Fotofair 2021

Aimée van Vuuren 415 0
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo verdiep je je tijdens deze masterclass onder leiding van Wil Vestjens in klassiek balletfotografie.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Masterclass klassiek balletfotografie

Onder leiding van Wil Vestjens ga je je tijdens de 150 minuten durende masterclass verdiepen in de wereld van klassiek balletfotografie. Deze masterclass wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de masterclass of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Wat ga je leren?

Tijdens deze masterclass maak je niet alleen kennis met ballet maar ook met de schilderkunst, denk aan de schilderijen van Degas met het zachte gebruik van kleuren en beweging. Eerst is er een introductie en worden verschillende portfolio’s van dansfotografen laten zien met het thema klassieke dans. Daarna ga je de studiobelichting, kleding en juiste materialen bespreken. Het doel is om na de masterclass naar huis te gaan met een mooi resultaat dat jouw portfolio weer de nodige boost zal geven.

Over Wil Vestjens

Wil is 7 jaar geleden als professioneel fotograaf begonnen maar heeft een achtergrond als commercieel manager binnen de fashionindustrie en een opleiding afgerond tot vakfotograaf. De interesse ligt vooral bij de mode-, portret en huwelijksfotografie. Wil heeft een onmiskenbare stijl door het oude en nieuwe aspecten op de juiste manier te combineren in zijn foto’s. Wil jij meer weten over Wil en tegelijkertijd jezelf onderdompelen in de wereld van klassiek balletfotografie? Klik dan hier om je in te schrijven voor de masterclass.