Fotofair 2021

Leer hoe jij bijzondere abstracte foto’s kunt maken op Fotofair 2021

Aimée van Vuuren 475 0
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo laat Iris Depassé je in deze masterclass kennismaken met de abstracte fotografie.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Masterclass abstracte fotografie

Onder begeleiding van Iris Depassé ga jij leren hoe je bijzondere abstracte foto’s kunt maken. Deze masterclass wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de masterclass of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken. 

Wat ga je leren?

In deze masterclass ga je gedurende 90 minuten kennismaken met abstracte fotografie. Er is een introductie van een uur, waarin Iris met veel praktijkvoorbeelden de belangrijkste aspecten van een abstracte foto laat zien en waarin je twee technieken uitgelegd krijgt die onontbeerlijk zijn in de abstracte fotografie. Daarna ga je op pad om foto’s te maken. Je kunt na afloop van de masterclass vijf tot tien foto’s uploaden in een speciaal voor deze masterclass gemaakte online leeromgeving. Daar zie je dan ook de foto’s van je medecursisten en krijg je feedback op je foto’s van Iris.

Voor deelname aan deze masterclass heb je een camera nodig met eventueel een macrolens of een telelens en basiskennis van je camera is noodzakelijk.

Over Iris Depassé

Over Iris Depassé is eigenaar van de Academie voor Abstracte Fotografie. Zij ontwikkelde de eerste en enige cursus over Abstracte Fotografie. Zij is veel gevraagd gastspreker over abstracte fotografie en verzorgt geregeld presentaties bij fotoclubs en op beurzen en zij jureert bij fotowedstrijden. Wil jij samenwerken met Iris en tegelijkertijd jezelf verdiepen in abstracte fotografie? Klik dan hier om je in te schrijven voor de masterclass.