Grappige foto ideeën voor Pasen

Arlaine van Huffelen 474 0
Pasen staat voor de deur en dat betekent tijd voor eieren! Of je nu chocolade eitjes gaat eten, paaseitjes gaat zoeken of je een lekker ontbijtje met een eitje hebt.. eieren horen er gewoon bij. Daarom hebben we zes grappige foto ideeën met eieren op een rijtje gezet.

Foto’s maken terwijl er gezocht wordt naar de paaseitjes en eieren versieren is erg leuk. Maar het is allemaal al erg vaak gedaan. In deze video worden zes leuke en nieuwe manieren uitgelegd om foto’s te maken van eieren. Perfecte foto ideeën voor Pasen dus!

Je hebt niet eens altijd een ei nodig voor een leuke ‘ei’ foto. Door gebruik te maken van een wit a4tje, hier de vorm van een spiegelei uit knippen en er een mandarijn op leggen bijvoorbeeld. Wil je wel met eieren aan de slag? Dan heeft COOPH ook genoeg opties. Maak bijvoorbeeld actiefoto’s door een ei op een mes te laten vallen of door een ei kapot te knijpen. Je kan ook de studio in gaan met een aantal eieren en spelen met licht, diepte en verschillende attributen. Kijk voor alle ideeën de onderstaande video!

 

In de video worden allemaal leuke en grappige foto ideeën gedeeld. Wil je nog meer grappige foto ideeën hebben? Hier zijn 10 grappige fotografie opdrachten