Fotofair 2021

Fotofair 2021 uitgelicht: Workshop Bresser Fotostudio met speciale modellen

Aimée van Vuuren 324 0
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je tijdens deze workshop onder leiding van Henk Bosma meer over portretfotografie.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Workshop Bresser Fotostudio

Onder leiding van Henk Bosma kom je tijdens de workshop veel te weten over portretfotografie en de verschillende lightsetups die om de hoek komen kijken. Ook kan je daarna zelf aan de slag met foto’s schieten van het model.  Deze workshop wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de workshop of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Over Henk Bosma

Henk Bosma heeft 42 jaar in de reclamewereld gezeten, maar de passie voor fotografie al sinds zijn jeugd aanwezig is. De fotograaf begon met macrofotografie, met name vlinderfotografie. In 2016 werd Henk als mede redacteur verantwoordelijk voor vele foto’s in het boek ‘Vlinders in Drenthe’ en heeft als grafisch vormgever het boek samengesteld. Na zijn pensioen is de fotograaf begonnen als autodidact, met portretfotografie en heeft een eigen studio ingericht. Puurheid en karakter staan bij hem hoog in het vaandel als het aankomt op modellen. Henk hoopt de mensen die bovenstaande workshop gaan volgen, enthousiast te maken voor portretfotografie. Wil je meer weten over de inhoud van de workshop? Klik dan hier.