Fotofair 2021

Fotofair 2021 uitgelicht: masterclass paarden in actie door Lisa Dijk

Aimée van Vuuren 488 0
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je tijdens deze masterclass hoe je paarden in beweging het mooist kan vastleggen.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Masterclass paarden in actie

Onder leiding van Lisa Dijk van Horse Photo Experience ga je je tijdens de 120 minuten durende masterclass verdiepen in paardenfotografie. Paarden zijn misschien wel een van de moeilijkste onderwerpen om te fotograferen en zeker bij het maken van vrije bewegingsfoto’s ligt een enorme uitdaging. Hier gaat Lisa uitleg over geven. Deze masterclass wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de masterclass of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken

Wat ga je leren?

Tijdens deze masterclass paardenfotografie leer je onder andere:

  • Welke instellingen je het beste kunt gebruiken bij paardenfotografie.
  • Hoe je beweging het beste vast kunt leggen.
  • Hoe je jouw foto’s beter kunt timen.

Na een stukje theorie, waarin uitgelegd wordt welke instellingen je het beste kunt gebruiken, is het tijd om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Je krijgt de kans om meerdere paarden te fotograferen ‘in vrijheid’ (een afgezet stuk) op een prachtige locatie. Na het praktijkgedeelte van de masterclass volgt er nog een nabespreking. Om deel te nemen heb je passie voor paarden en fotografie nodig, een spiegelreflex of systeemcamera met objectief van rond de 200mm en notitieblok en pen om indien gewenst aantekeningen te maken.

Over Lisa Dijk

Lisa Dijk is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het fotograferen van paarden en is het gezicht achter Horse Photo Experience. Het is haar passie om anderen meer te leren over het fotograferen van paarden, bijvoorbeeld in de online cursus paardenfotografie (de grootste online paardenfotografie cursus ooit!) en tijdens de fotografie workshops en fotoreizen leer je bij Horse Photo Experience meer over hoe je paarden op hun allerbest op de foto kunt vastleggen en krijg je unieke fotomogelijkheden. Wil jij graag met Lisa samenwerken en daarnaast de uitdaging aangaan om paarden in beweging te fotograferen? Klik dan hier om je in te schrijven voor de masterclass.