Fotofair 2021

Fotofair 2021 uitgelicht: masterclass macrofotografie voor starters

Aimée van Vuuren 425 0
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo verdiep je je tijdens deze masterclass onder leiding van Edwin Brosens in de macrofotografie.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Masterclass macrofotografie voor starters

Onder leiding van Edwin Brosens ga je je tijdens de 90 minuten durende masterclass verdiepen in de wereld van macrofotografie. Deze masterclass wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de masterclass of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Wat ga je leren?

Tijdens de masterclass kom je meer te weten over de compositie, dat voor een groot deel voor een mooie macrofoto zorgt. Ook zal Edwin meer vertellen over het instellen van je camera en uitleggen wat ISO en diafragma is, en wat het betekent binnen de macrofotografie. In het praktische gedeelte van de masterclass zal je aan de slag gaan met het fotograferen van bloemen en krijg je uiteraard tips. Om deel te nemen zal je moeten beschikken over een spiegelreflexcamera of systeemcamera met macrolens en eventueel een statief.

Over Edwin Brosens

Edwin is een gepassioneerd fotograaf die veel workshops en cursussen in de fotografie organiseert met natuur als onderwerp. Met Eb-fotocursussen kun je een basiscursus fotografie volgen maar je kunt je ook verdiepen in stads-, dierentuin- en nachtfotografie in Antwerpen! Ondanks de diverse kennis zal Edwin tijdens de masterclass op Fotofair 2021 zich focussen op macrofotografie. Volgens de fotograaf zijn de mogelijkheden in de macrofotografie en nabewerking onbegrenst. Wil jij meer weten over Edwin en tegelijkertijd jezelf onderdompelen in de wereld van macrofotografie? Klik dan hier om je in te schrijven voor de masterclass.