Fotofair 2021

Fotofair 2021 uitgelicht: Fun Fotoshoot Halloween

Aimée van Vuuren 377 0
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je met Team CCC – Fotounie hoe je de griezeligste foto’s kan maken tijdens Halloween.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021

Workshop Fun Fotoshoot Halloween

De workshop waar je met modellen geschminkt als horrorfiguren gaat fotograferen wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Wil je al in de Halloween stemming komen en meer weten over de workshop of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Wat ga je leren?

Tijdens deze workshop leer je hoe je je camera handmatig in kan stellen voor het mooiste en beste resultaat. De modellen worden als horrorfiguren gekleed en geschminkt waardoor je met een passende setting en de juiste belichting griezelig mooie foto’s kan maken. Neem vooral een statief mee, een camera met de mogelijkheid om snel een aantal foto’s achter elkaar te maken met een volle batterij en uiteraard lege geheugenkaarten.

Over CCC – Fotounie

CCC – Fotounie is een Facebook groep opgericht in 2012 door Ki Tan. De afkorting CCC staat voor Click Click Community. De visie van de Facebook groep is: de leukste, gezelligste, beste en actiefste facebook groep van Nederland zijn voor de Nederlandstalige fotograaf. Niet alleen vinden Ki Tan het zijn team het belangrijk dat de deelnemers van de workshop plezier beleven aan de activiteiten, ook leer je foto’s bewerken via Photoshop waardoor je veel mooie foto’s mee naar huis kan nemen en kun je na de activiteiten nog vragen stellen. Zij staan dan ook garant voor een plezierige, intensieve leerervaring in 90 minuten. Wil je meer weten over de inhoud van de workshop? Klik dan hier.