Fotofair 2021

Neem deel aan de workshop analoge fotografie door Rob Doolaard op Fotofair 2021

Aimée van Vuuren 486 0
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo verdiep je je tijdens deze workshop onder leiding van Rob Doolaard in analoge fotografie.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Workshop analoge fotografie

Onder leiding van Rob Doolaard ga je je tijdens de 150 minuten durende workshop verdiepen in de wereld van analoge fotografie. Deze workshop wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de workshop of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Wat ga je leren?

Tijdens deze workshop ga je meemaken hoe het is om te fotograferen met een kleinbeeldcamera inclusief filmrolletje van 24 opnames. Met hulp van Rob leer je tijdens dit retro-fotografie-avontuur de analoge camera tot in de puntjes bedienen. Je hoeft zelf geen kleinbeeldcamera mee te nemen deze worden geregeld, je mag natuurlijk wel de workshop doen met je eigen camera. De film wordt verzorgd vanuit Rob. Na de workshop neemt Rob de filmpjes mee en ontwikkeld die voor je, je kunt dan kiezen om de negatieven te krijgen of Rob scant ze voor je in.

Wil jij meer weten over Rob en tegelijkertijd jezelf onderdompelen in de wereld van analoge fotografie? Klik dan hier om je in te schrijven voor de workshop.