Fotofair 2021

Fotofair 2021 workshop: leer werken met Luminar beeldbewerking

Aimée van Vuuren 736 0
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je met Fotoclub.nl hoe je Luminar kan gebruiken voor het bewerken van foto’s.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken. 

Workshop Luminar in lezingsvorm

De workshop waarin je als startende fotograaf meer te weten komt over hoe je je foto’s het mooiste bewerkt met Luminar wordt zowel op zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over workshop of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Wat ga je leren?

Tijdens deze workshop leer je wat je kunt doen met het programma Luminar AI. Marcel Wiegerinck laat de belangrijkste functies van het programma zien die je nodig hebt voor het bewerken van je foto’s. De workshop, die is bedoeld voor iedereen die graag foto’s bewerkt of dit wil gaan doen, wordt gehouden in lezingsvorm. Je hoeft dus geen laptop of camera mee te nemen.

De volgende punten komen aan bod:

  • Je krijgt een aantal basisinstellingen die je kan gebruiken om in no-time je foto’s te verbeteren.
  • Marcel laat je een eenvoudige manier zien hoe je foto’s ordent en categoriseert.
  • Je leert hoe je specifieke delen van een foto moet aanpassen en bewerken.
  • Marcel laat je zien hoe je foto’s kan optimaliseren.
  • Marcel laat zijn workflow zien. Hij laat zien welke stappen hij volgt om zijn foto’s na te bewerken.

Wil je meer weten over de inhoud van de workshop? Klik dan hier.