CameraTools Workshops in april 2017

Redactie DIGIFO... 428 0
CameraTools is hét adres voor een nieuwe camera, objectief of accessoire. Ook organiseren ze workshops en lezingen. Hierbij de workshops voor april 2017

360 graden A tot Z Training

360 graden fotografie is niet meer weg te denken uit het media landschap. Google, makelaars, dierentuinen, hotels, winkeliers, restaurants en zelfs de grote automerken komen met geweldige marketingplatformen en publicaties in 360 graden. Martijn Baudoin vloog de afgelopen jaren de wereld rond om voor onder andere Jumeirah Inside de 360 graden foto’s te maken. Daarnaast heeft hij het meest succesvolle Google Maps portfolio dat er is.

Wil je beginnen met 360 graden fotografie of juist verder de diepte in? Met de speciale  A tot Z training in 1 dag, die gehouden zal worden op vrijdag 24 maart 2017 door Martijn Baudoin, leer je de ins en outs om te upgraden naar een professioneel plan voor 360 graden fotografie. Met name gericht op de hardware, software en workflow in Lightroom, PTGui en Pano2VR, Nadir patchen en publicatiemogelijkheden.

Wil je nog een stapje verder gaan? Op vrijdag 14 april 2016 kun je ook nog eens deelnemen aan de Advanced Training. Deze dag gaat verder in op het gebruik van geavanceerdere hardware zoals poles en drones en de brug naar 360 video en Virtual reality. Zo leer je hoe je 360 graden belevingen naar de volgende, interactieve, stap kunt brengen.

Info: Cameratools.nl

Natuurfoto-excursie ‘Dicht bij huis’

CameraTools organiseert een Natuurfoto-excursie “Dicht bij huis” op vrijdag 21 april onder begeleiding van Rob Dijkstra, fotograaf en filmer van WILDvanNATUUR. Deelname aan deze erg inspirerende excursie kost slechts € 10,- Daarvoor krijg je een compleet middagprogramma met een lezing gevolgd door een 2 uur durende foto-excursie op de Veluwe op zoek naar herten en wilde zwijnen. Dat zorgt gegarandeerd voor een hoop inspiratie en enthousiasme bij natuurfotografieliefhebbers.

Info: Cameratools.nl

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie